Zoeken:  
Actueel

 

Laatste update: 27 september 2021.

 

 

Corona en de groepsaccommodatie:

Per 25 september j.l. zijn feitelijk de beperkingen voor de groepsaccommodaties opgeheven. Huurt u een zelfvoorzienende groepsaccommodatie dan is er ook geen corona-check-app plicht. Het is natuurlijk wel verstandig om op eigen initiatief voorzorgsmaatregelen te nemen. Je kan dan denken aan het doen van zelftesten voor ALLE deelnemers.

Routewijzigingen:

Onze route A is op zich ongewijzigd maar de omgeving is wel veranderd. De loodsen en woonhuizen van v/h jachthaven Foekema zijn gesloopt. De oude haven is gedempt. En inmiddels is er een nieuwe waterpartij aangelegd. Daaromheen worden nu huizen gebouwd voor permanente bewoning. Het voorheen grote parkeerterrein van het dorpshuis is middels een wat merkwaardige bomenbak in twee kleinere parkeerterreinen gedeeld. Op het deel van het parkeerterrein dat het dichtst bij ons is, liggen grasstenen. Dat zijn parkeerplaatsen maar het lijkt of je op het gras staat. De capaciteit van de parkeervoorziening is nu verminderd. de gemeente heeft toegezegd dat er weer een uitbreiding van die capaciteit in het verschiet ligt. Maar wanneer???

Op onze route B zijn inmiddels de eerste van de 12 recreatiewoningen afgebouwd. Er wordt echter nog druk gebouwd door een bouwbedrijf wat er een gigantische rotzooi van maakt. Rondfladderend plastic. Rommel op het wegdek.Een chaos. Gelukkig is onze nieuwe overzetplaats wel gereed. Inmiddels met verlichting maar nog zonder overzetbel (daar wordt binnenkort aan gewerkt). Het is nu ook mogelijk om een auto totaan de waterkant te rijden zodat er direct kan worden overgeladen van overzetboot naar auto en omgekeerd. Parkeren kan voor 1 auto per groep (zie bordjes Boerderij en In Dubio). Altijd eerst overleggen met Hannah of Leo. De andere auto's kunnen op de beschreven parkeerplaatsen worden gezet. 

We houden u op de hoogte.

De In Dubio: 

Met ingang van 2020 is het ook mogelijk voor de verblijfsgasten van de In Dubio om een korte of langere rondvaart met de In Dubio te maken. Duur, doel en invulling is in overleg met Hannah en Leo.